| Anaa939839393 a întrebat:

Am pe maini nu stiu cum sa zic,mai exact o pata rosie mare mai exact la baza unde incep degetele iar usor pana la încheietura se reduc si sunt niste puncte rosii. Inainte aveam si ca niste zgarieturi dar m-am dat cu fluocinolon si au trecut acele "zgarieturi" iar acum ma dau cu fluocinolon sa vad ce rezultate are. Totul este o pata nu sunt bube, nimic si nu ma ustura, nu dor. Ustura numai cand dau cu spirt. Si mana imi este aspra, unde este acea pata. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si de ce stai asa, mergi la medicul de familie sa te consulte.Ce varsta ai?

| Anaa939839393 explică (pentru CristiDinBucuresti):

17 dar timpul si programul de la medic nu ne permite mereu

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Salut în legătură cu mâinile vreau să-ți povestesc că și eu am la degete sub unghie uneori se dezlipește puțin și doare se face roșu mai ales după ce șlefuiesc ceva și acum ca am vopsit mașina am fost atent și nu am mai făcut în schimb mi-a curs puțin lacul în două locuri dar oricum fac polish și m-am gândit de ce să nu îți scriu și eu 1km de text fără virgule și sens să vezi și tu cum e să citești așa ceva.
Sănătate!