| SufletzelRanith a întrebat:

Buna am piciorul in ghips... iar parintii si doctorii mi-au spus sa nu il misc... eu sunt sportiva joc baschet si nu pot sa stau nici un minut fara sa nu ma misc ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| adybutterfly a răspuns:

Sa nu il "misti" in sensul sa nu il folosesti, nu ca de acu trebuie sa stea teapan, doar nu e bibelou!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu trebuie sa faci efort intens.
Il misti, dar usor.
Te pup!

| SimonaCristina a răspuns:

Poti face miscari usoare. Nu trebuie sa calci pe picior (sprijina-te de un cadru), nu sta mult in picioare, nu manca sarat daca iei antiinflamatoare si stai cu piciorul sprijinit de o perna (tine-l ridicat)aproape tot timpul (chiar si cand dormi).

| Instinkt a răspuns:

Pai...pune mana si fa abdomene..ca nu conteaza piciorul. daca tot nu ai stare

| patriiiii89 a răspuns:

Pff stiu cum e, crede-ma si eu sunt handbalista si cand stau la pat simt ca mor. Poti citi o carte, sa stai pe internet sa creezi ceva [bratari sau gen], te poti uita la filme, etc. baftaa si sa te faci bine :*