| addictedg a întrebat:

Am pielea uscata(pe corp, mai exact pe brate si pe gat) si vreau sa stiu daca exista tratament dar sa nu trebuiasca sa il fac toata viata.Si daca asta poate fi de la glanda tiroida. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Poti sa iti dai cu crema. Nu conteaza de care este. Eu am avut pe picioare si mi-am dat si a functionat.winking

| Anonim_4998 a răspuns:

Trebuie sa consulti un medic dermatolog.Aceste simtome eu le-am avut dar pe fata.Am fost la medic si mi s-a spus ca am saboreea.Mi-a dat un unguent antibiotic cu care ma dau seara iar dimineata cu o crema umeda.Iar tratamentul l-am facut 7 zile.Din pacate dupa o perioada de timp reapare si iar trebuie sa fac tratamentul.Asa ca e mai bine sa mergi la medic.

| dichi a răspuns:

Va recomand preventiv un tratament naturist pentru glanda tiroida cu ceaiuri. Este 30 de lei si poate fi achizitionat de pe siteul http://www.tratament-naturist.com.ro/......i-Naturist . Succes

Întrebări similare