| Awkesna a întrebat:

Am piercing in limba de aprox. 1 luna, atunci cand il dau jos, limba este putin umflata, doar in jurul gaurii, cand ma mai uit in oglinda uneori observ un lichid alb-galbui si il indepartez cu un servetel, limba nu ma doare absolut deloc, e ceva normal, ce as putea face in privinta asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Eu ţi-aş sugera să ai grijă, încă nu e vindecată complet rana. Foloseşte apă de gură sau apă cu sare de fiecare dată după ce mănânci. Degeaba vei îndepărta lichidul ăla, se va reface până când rana nu e vindecată.

4 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Lichid alb - galbui, puroi. Scarbos, pe bune, cum sa stai cu asa ceva? Foloseste apa de gura de doua ori pe zi macar, ca sa cureti rana. Nu apa cu sare ca ustura la fel de tare dar curata mai putin. E 8 lei o sticluta.

| allexxys a răspuns:

Pai normal ca nu e bine ca ai chestia aia alg-galbui in limba, da-mi id taw sh te lauresc eu ca mai multebatting eyelashes:*:*:*

| Ralucax a răspuns:

Limba ai sa o simti umflata vreo 3-4-5 luni cand dai pierce-ul jos[cel putin la mine asa a fost]. cat despre acel lichid nu cred ca e de bine, curata zilnic cu ceva.

| ileana88 a răspuns:

Nu este normal sa fie umflata, iar lichidul acela este puroi, mergi la un medic