| opppa a întrebat:

am pojar...azi fac o saptamana de cand mi-a aparut.
dar deja a 3-a zi mi-au disparut o mare parte din pete
ce inseamna asta?
P. S. am facut baie.
e ceva rau in asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

În 4-5 zi apare eruptia(fată, trunchi, membre)si după 2-3 zile dispare lăsând în urmă pete gălbui-cafenii,deci,stai linistit nu pătesti nimic; baie poti face după ce nu mai esti febril si dispare eruptia, la fel nu se mai poate întâmpla nimic rau dacă ai făcut baie(cred că nu mai ai febră?); Consumă lichide multe, fructe supe de legume si la scoală mergi la 10 zile dupa ce dispare eruptia si febra.

5 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

De obicei, la rubeola (pojar sau cori) nu este indicata baia pana nu dispare toata eruptia.

| Popcorncubranza a răspuns:

O sa mori in 10... 9, 8, 7 [majuscule rele] 6

| opppa explică (pentru Popcorncubranza):

Multumesc ca te-ai sinchisit ca raspunzi...
sper ca te-a dus capu si ti-ai dat seama ca raspunsul tau e absolut aberant si persoana care la dat nu poate avea o inteligenta de o capacitate foarte mica. probabil ca nici nu exista inteligenta in creirul tau. dar in fine asta este viata. trebuie sa existe si persoane IDIOATE!
MULTUMESC happy

| Popcorncubranza a răspuns (pentru opppa):

Da, trebuie sa existe. Uita-te in oglinda de exemplu

| opppa explică:

Multumesc pentru raspunsuri.
iar tu domnule,, Popcorncubranza,, esti un idiot. presupun ca sti asta nu trebuie sa iti zic eu. dar oricum poate ai uitat. e firesc pentru un idiot. happy