Gandeste-te ca o sa te anestezieze suficient de tare cat sa nu simti nimic. Daca tot nu esti convins, poti sa-i ceri sa-ti bage in plus anestezie (eu ii cer de multe ori).
Chiar nu simti nimic, nu mai e ca acum 10 ani, acum exista tehnici mult mai bune.
"Pe cea rupta aproape complet cred ca mi-o va scoate.", nu neaparat, poate sa-ti puna un pivot un radacina si un dinte fals de zirconiu, care o sa fie mai puternic decat dintii tai naturali.
Și eu am avut sus o măsea care tot așa. s-a stricat și s-a spart intre timp și a rămas un mic colțișor, deci am fost în aceeași situație cu tine și mie mi-a fost frică de dentist, dar am scăpat, m-am gândit cu câteva zile înainte de asta că mulți oameni au trecut prin asta și au trecut cu bine, așa că mi-am făcut curaj și m-am dus, sincer îți spun m-am dus pe jos până la dentist in ziua cu pricina deoarece mersul pe jos te relaxează, mi-a făcut anestezie și totul a durat maxim 10 minute, mi-a curs ceva sânge după ce mi-a fost făcută extracția și a fost urat, dar in 24 ore a fost ok și mi-a trecut, nu ai de ce sa te temi, gândește te ca mine și vei trece cu bine, succes.
Salut.
Scapi de această frică ușor.
Trebuie doar să te duci, și te gândești că sunt șanse mici ( așa cred ) să ți se întâmple chiar ție.
Totuși, dacă ți se întâmplă, asta e, dacă vrei să scapi de carii sau ce ai tu, n-ai încotro, te riști.
Totuși, ce înseamnă mediastinită? E ceva grav?
Și eu am 2 masele cu probleme, una abia de cam 3 luni a început să mă doară și să se carieze, iar la alta mi-a căzut plomba acum 2 ani și a început să se spargă. E mică într-o parte și gol în interior, a mai reapărut și nervul pe lângă.
dobrin1019 întreabă: