Espumisan contine ingredientul activ numit simeticona (Simethiconum) – care actioneaza pe suprafata de bule si scade tensiunea de suprafata sau intrerupe golurile de aer rezultand ruperea acestora. Bulele de gaz eliberate sunt absorbite de pereti si intestine fiind eliminate de asemenea, ca urmare se reduce presiunea interna.
Cam cat costa?
Acum difera pretul de la o farmacie la alta 25 capsule moi 17, 50 RON.Sanatate!
Ms mult:*:* o sa incerc si te anunt daca a dat rezultate!
Cu multa placere! La mine a dat rezultate.
Ai putea daca vrei sa ma mai sfatuiesti cu ceva?
Da,sigur daca sunt in masura, cu mare drag.
Pai e vorba despre mine si iubitul meu, sinu stiu cum sa procedez.o sa iti trimit intrebarea pe care am pus-o aici pe TPU
Buna,va rog frumos sa ma ajutati! Am o relatie cu un baiat de 3 ani, dar inainte sa fiu cu el, am fost cu varul lui, adica var mai indepartat, el a fost 1 barbat din viata mea.Eu aveam 16 ani si m-am lasat convinsa de el cu minciuni frumoase.Acum am 19 ani si vad viata altfel si imi dau seama de cat am gresit.Actualul meu prieten stia de ce s-a intamplat cu varul lui inca din a 2 a zi de relatie, si m-a acceptat asa.El ma iubeste mult dar il doare ca nu a fost 1 din viata mea, si il doare ca a fost varul lui, dar eu il consider pe actualul 1 din viata mea deoarece il iubesc foarte mult, si ce s-a intamplat cu varul lui a fost o greseala.Acum un an m-a pus sa ii povestesc tot ce s-a intamplat intre mine si varul lui si i-am povestit, ma iertat si a spus ca o sa o luam de la zero[el era in Italia pe vremea aia pentru o luna]. Acum dupa un an s jumatate a inceput iar si mi-a spus ca inca il doare, ca el trebuie sa treaca cu capul in jos prin fata lu varul lui.Si pe mine ma doare situatia asta, deoarece eram mica si m-am lasat convinsa de vorbe frumoase.Si acum iar m-a pus sa ii povestesc tot trecutul meu su tot ce ii ascuns, dar de fapt nu ii ascund nimic.Din contra, de cand sunt cu el, am stat numai acasa.nu am iesit cu prietenele in oras, am iesit doar cu el, am fost cuminte, facebook nu am, niciun baiat nu are nr meu de telefon, nici macar colegii.Id-ul de mess e ceva de genul iubita lui si am scris numele.Toate astea sa fie fericit sa fiu cuminte pentru el, dar degeaba pentru ca ma judeca prea rau.Cum pot sa rezolv aceasta situatie, mi sa luat sa sufar, il iubesc cu adevarat, Va rog mult ajutati-ma! a fost o greseala dar o regret cu adevarat, si eu sufar dar incerc sa uit.Cum sa ma mai port cu el?
Draga mea, ceea ce s-a intamplat a fost inainte de a-l cunoaste pe el.Asta nu inseamna ca i-ai fost infidela.Din contra, de cand l-ai cunoscut i-ai demonstrat ca il iubesti numai pe el.Trebuie sa ai o discutie deschisa cu el si sa ii spui ca daca nu poate sa treaca peste acest lucru, este mai bine sa va despartiti acum, decat Doamne fereste cand veti avea si copiii care sa aiba de suferit in urma acestei neiertari.
Il doare ca 1 a fost varul lui, si nu ma poate ierta, dar ai dreptate nu i-am fost infidela, a fost dinainte sa il cunosc pe el! mie imi pare rau ca s-a intamplat asa dar i-am povestit totul de la bun inceput, nu am ascuns nimic! si acum dupa 3 ani incepe din nou sa ii povestesc cum s-a intamplat cu amanunte etc, si pe mine ma doare, pentru ca il iubesc mult
Dar el a stiut inca de la inceput aceasta.De ce a intrat in aceasta relatie si de ce nu poate sa ierte desi au trecut trei ani? Sunt oameni casatoriti care si-au iertat infidelitati si mai mari.
Daca ne mai certam odata din cauza asta o sa il intreb de ce a intrat in aceastarelatie desi a stiu de la inceput
Trebuie sa pui piciorul in prag.Nu vei accepta toata viata sa iti faca scene oridecate ori are el chef.Ori trece peste aceasta ori la revedere!
Mi-a spus ca ii e rusine sa treaca prin fata varului lui
A stiu inca de la inceput in ce se baga. A fost alegerea lui.
Daca ne mai certam odata, ce as putea sa ii spun? daca mai face iar o criza de gelozie
Ca nu poti sa mai accepti acest comportament al lui.De cate ori are chef sa iti aduca aminte de ceea ce s-a intamplat inainte ca sa il cunosti pe el. Daca accepta si promite este bine, daca nu, eu cred ca vei suferi mult din partea lui.
Aceasta ar trebui sa fie cea mai frumoasa perioada pentru tine.Sa fi rasfatata,adulata, iubita.Dar, daca acum are acest mod de comportament, ce va face mai tarziu? O sa te bata si o sa plece la altele.
Pff ai dreptate, dk mai ne certam odata din cauza asta asa o sa fac, mersi pentru ajutor :*:*
Iti spun eu ca nu se merita sa suferi. Daca nu se schimba, mai sunt baieti.Mai bine acum decat prea tarziu! Succes!
Si daca in vreo discutie se aduce vorba de subiectul asta? cum sa reactionez?
Balonarea este o tulburare intestinala, cauzata in principal de obiceiurile alimentare dezordonate. Acestea determina producerea unei cantitati mai mari de gaze in stomac decat in mod normal.
Cauze balonarii pot fi:
Tensiunea pre-menstruala
La femei, balonarea apare in general inaintea ciclului menstrual. Simptomele balonarii sunt: umflarea corpului, intarirea mainilor si picioarelor. Este important sa tii cont de faptul ca hormonii au un rol important in echilibrarea nivelului de lichide din organism.
Obiceiurile alimentare
Daca vrei sa scapi de balonare, ar trebui mai intai de toate sa iti schimbi obiceiurile alimentare. Pentru inceput, nu mai manca in graba. Altfel, presiunea din stomacul tau creste, determinand sporirea productiei de gaze, de unde rezulta, evident, aparitia balonarii.
Laptele
Daca esti o consumatoare de lapte, trebuie sa retii un lucru important. Intoleranta la lactoza din lapte duce la balonarea abdomenului. Rolul lactozei este sa dizolve zaharul din lapte. Astfel, 200 de ml de lapte nedigerat produc 0, 03 cm cubi de gaz in stomacul tau. Cantiatea pare infima insa, raportata la dimensiunea stomacului, este semnificativa.
Graul
Daca iti este imposibil sa scapi de balonare, cel mai probabil consumi prea multe produse din grau in fiecare zi. Glutenul prezent in grau si paine produce senzatii de arsura ale stomacului si conduce la aparitia excesului de gaze.
Alte cauze:
Pentru a scapa de balonare ar trebui sa reduci utilizarea antibioticelor, dulciurilor si a consumului de sare. Antibioticele sunt cunoscute pentru ca determina balonarea excesiva a stomacului. Ele distrug bacteriile inofensive prezente in mod normal in tractul digestiv ce ajuta la digerarea alimentelor.
Pilulele contraceptive, de asemenea, cauzeaza balonarea. Alimentele dulci si bogate in grasimi sunt una dintre cauzele principale ale tulburarilor stomacului. Incearca sa reduci consumul lor. Ai grija si la aportul de sare.
Iata cateva cai de atac impotriva balonarii:
1. Consuma alimente ce contin fibre, precum legume proaspete, cereale. O dieta bogata in fibre elimina constipatia si conduce la un nivel mai scazut al gazului.
2. Multe persoane si in special copiii consuma chipsuri si fast-food fara sa stie cat de daunatoare sunt pentru sanatate. Ele contribuie si la cresterea ratei de balonare, asa ca este indicat sa le eviti.
3. Consuma alimente ce contin potasiu. De exemplu: ciupercile, varza, conopida, sparanghelul. Acestea ajuta la scaderea nivelului de sodiu din organism. Cu cat mai putin sodiu (sare) consumi, cu atat mai repede vei scapa de balonare.
4. Consuma iaurturi probiotice sau ceai de menta care elimina disconfortul.
anonim_4396 întreabă: