Exercitiile pentru spate trebuie facute zilnic, 1 ora pe zi si trebuie facute CORECT. Conteaza mult sa ai o postura corecta a spatelui tot timpul zilei. Degeaba faci exercitii o ora pe zi si stai cocosata in banca sau in timp ce mergi pe strada. Eu am vazut la fiica mea imbunatatiri mari in urma exercitiilor, face zilnic de5 luni si de abia luna trecuta s-a declarat doctorul multumit de progrese. I-a recomandat, de asemenea, sa nu se lase pe tanjala si sa continue sa-si faca exercitiile. Pana la 18 ani cand se incheie cresterea, acesta trebuie sa fie stilul ei de viata.
De acord cu iuliaoprea. Poate ar trebui sa iti fixezi un timp in care sa-ti faci exercitiile zilnic. Nu stiu daca 1 ora sau 15 minute, oricum ceva convenabil si in fiecare saptamana cresti cu 2 minute.
Chestia cu scos burta in afara se regleaza si ea. Efectele le vei simti in luni de zile iar schimbarile vor fi la inceput mici. Cu scolioza mai ales nu este de joaca. Eu as incerca sa fac niste asane de yoga, chiar sa merg macar o data sau de doaua ori pe saptamana. Mergi si vorbesti ci profesorul, ii spui problema ta si are sa iti recomande de fiecare data cate ceva.
Nu iti fie rusine de tine!
Daca esti din Bucuresti iti pot recomanda, cu care am facut si eu niste sedinte de tratament pentru ceva asemanator, mai demult si pe care le repet de cat ori vin in tara.
Trebuie sa ai multa vointa si credinta si sa fi perseverenta. Fa exercitiile pe care le-ai primit. Cu timpul iti va trece. Dar trebuie multa multa vointa si putere. Vez "The secret - law of attraction"
Uita-te si pe-aici http://www.tpu.ro/......rmatii-la/ Am lasat si eu un raspuns acolo.
Annddrreei întreabă: