anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am probleme cu parulcrying...In primul rand imi cade foarte mult, iar in al 2lea rand mi se ingrasa foarte repede. Am ajuns sa il spal in fiecare zi si cred ca din aceasta cauza imi si cadesad... Ce as putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Monique_3125 a răspuns:

Buna! Simo, eu am folosit Chel Stop si acum nu`mi mai cade parul`(il gasesti la farmacie si nu costa mult). Si nu-l mai spala atat de des pentru ca din aceasta cauza cade, incearca sa-l speli doar de 2 ori pe saptamana!happy

5 răspunsuri:
| Demoiselle a răspuns:

Multumesc pentru sfaturi... o sa incerc faza cu otetul, in plus o sa-mi iau Chel Stop si ulei de ricin.
Cum sa nu-l spal juniper? surprise

| Ramina a răspuns:

Buna! :*

Pot sa iti recomand din proprie experienta un tratament de la Gerovital, pe baza de ulei de ricin, petrol si vitamina A.
Se gaseste la farmacia si are un pret de aproximativ 20 de lei. Dezavantajul este mirosul puternic de petrol si faptul ca tratamentul trebuie repetat, cu pauze de aproximativ 3 luni.

La mine a dat rezultate. happy
Poti folosi si tratamente naturale :
* Se maseaza scalpul cu otet de mere, timp de o saptamana, de cateva ori pe zi.

*Se prepara si se aplica o masca din iaurt si zeama de lamaie. Se freaca bine doua linguri de iaurt cu doua lingurite de suc proaspat de lamaie, se aplica la radacina parului si se maseaza bine scalpul. Se acopera capul si dupa 30 de minute se spala parul cu sampon.

Succes! happy

| juniper a răspuns:

Abtinete sa-l speli, foloseste uleiul de ricin.

| catuztacaty a răspuns:

Depinde si de samponul pe care il folosesty.si mie mi se intampla la fel... dar am gasit un sampon care m-a ajutat