| GeorgianaDiaconu a întrebat:

Am probleme cu scaunele, sunt tot mai dese si ma doare foarte rau burta, ma trezesc noaptea si nu stiu ce sa fac.am dormit la o fata si efectiv ma trezeam noaptea pentru ca nu puteam sa dorm ca faceam pe mine (imi era si rusine sa ma duc a100a oara la baie si era noapte iar parintii ei dormeau).Mi e frica sa plec undeva cu cineva ca ma apuca o durere de imi strica tot cheful.E o greseala ca vin imediat la baie? Ar trebui sa ma abtin ca sa ma mai obisnuiesc? Beau si lichide lapte si chestii, nu mananc doar fast food uri. Sunt echilibrate zonele de mancare mai sanatoasa supa cioarba legume fructe, si cea de mancare proasta.In seara asta am mancat de la un anumit fast food iar dupa aceea am mancat un fruct.Dar acum m-am trezit la ora 4 pentru ca nu mai pot sa dorm de durere si am nevoie la baie.
Cine ma ajuta putin sa imi recomande niste pastile sau orice altceva primeste funda, sau cine a mai trecut prin asa ceva, mereu m-am tinut de cuvant.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

In primul rand lasa prostiile de fast food! Cand iti vine sa faci, mergi si fa, fara rusine - e o chestie normala si oricine trebuie sa o inteleaga. Ai grija cum combini mancarea, adica nu fructe si apoi apa sau ceai sau lapte, fructele le mananci inainte de masa, apoi iei o pauza de cateva minute, 15 - 20 min., dupa care poti manca o supa calda si un felul doi. Prajitura sau altceva dulce dupa inca o pauza de cateva minute. Organismul trebuie sa aiba timp sa mai digere din ce a primit! Mananca incet, sanatos (mai multe fructe si legume proaspete), la orele potrivite, fa-i sport si atentie cu lichidele si somnul. Fara odihna si lichide multe corpul se imbolnaveste! Esti tanara si ai o viata frumoasa in fata ta, deci pretuieste-te mult! Daca problema persista ar fi indicat sa faci si o vizita la medic! Numai bine!

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

In primul rând nu vreau funda.

Noi trebuie să ne cunoaștem organismul -ce îi priește si ce nu.
Laptele provoacă fermentație în stomac; daca este combinat si cu zahăr, atunci este si mai rău.
Fast-food-ul nu te deranjează la stomac, ci doar dulcele pe care îl vei consuma înainte sau după.
Consuma fibre; pâine integrală si nu albă.
Mâncarea gătită iti va face bine.
Exista si pastile la farmacie împotriva balonării si altele care te ajuta sa te strângi la stomac. Dar când știi că vei petrece noaptea în altă parte, e bine să consumi mai dinainte cele mai potrivite alimente.

| DumitruS a răspuns:

Pe termen scurt, poti lua Furazolidon. Pe termen lung, mergi la un medic sa vezi ce se intampla. Poate ai probleme cu flora intestinala, cine stie? Mai ales daca tu zici ca se repeta.

| Dumitru_Mirela_1990 a răspuns:

Pentru problemele pe care le ai cu stomacul îți recomand: Aloe Vera Gel. Este foarte bun pentru sistemul digestiv:
https://www.comenziforever.ro/......ra-gel-ID6

| paint9 a răspuns:

Nu bea lapte