| AMC2551 a întrebat:

Buna,
Am probleme digestive si nu din cauza alimentatiei, ci din cauza stresului si a oboselii.
Nu este o problema cronica, de aceea rog pe cei care au folosit produse pentru detoxifiere, ceaiuri, pastile din exracte naturale, orice produse care nu dauneaza si ajuta la digestie, sa-mi recomande ceva! Vreau ceva eficient pentru detoxifierea corpului/curatare a intestinelor!
Va multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru probleme digestive, sunatoarea si in special extractul de sunatoare, fac minuni.
Dar va trebuii sa adaugi si un probiotic, care sa-ti regleze bacteriile bune din stomac si intestine. Recomand chefirul, baut dimineata pe stomacul gol, sau mancat cu 1 felie de pezmet.

| Nume6 a răspuns:

Sfecla roșie, câte un pahar pe zi de 200 de ml e medicament curat. O cură cu ea și o să vezi ce bine te simţi.

| VasileEmilia a răspuns:

Buna! Si eu am auzit de astfel de cazuri, se poate sa fie doar colon iritabil. Incearca uleiurile DoTerra, functioneaza. Funda?