| Alexandra87889 a întrebat:

Am puroi la un deget de la mana si ma doare foarte tare. Vineri am programare la unghii cu gel, ce sa fac sa-mi treaca pana atunci? Dati-mi niste tratamente ca sa-mi treaca pana vineri! Multumesc si dau funda:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| whiterose26 a răspuns:

Buna.Si eu am avut aceeasi problema acum 3 zile, aveam programare la unghii si degetul puroia continuu.Eu am folosit Rivanol( am pus rivanol intr-o cutiuta din aceea pentru medicamente si am tinut degetul inmuiat acolo in jur de 30 sec) dupa care l-am lasat sa se usuce. Apoi, am aplicat Baneocin pudra( eu un fel de antibiotic ce omoare bacteriile care formeaza puroiul - costa undeva la 10 lei).Am repetat procedeul de 2 ori pe zi.In 2 zile degetul meu a fost ca nou big grin

Bafta :*

8 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Mergi la farmacie si cumpara-ti o alifie. Bafta!

| Empathizer a răspuns:

Reprogrameaza-te la unghii, ca nu trece pana vineri. Si mergi la medic pentru tratament. Pana ajungi la medic, pune comprese umede cu Rivanol.

| TiffanyღBJ a răspuns:

Baneocin pudra cum a zis whiterose e cel mai bun, pune pe locul ala de cateva ori pe zi si stai cu el asa.

| mahmy97 a răspuns:

Tratament amana pe vinerea cealalta.

| Alexandra87889 explică:

Multumesc tuturor! voi incerca:*

| whiterose26 a răspuns (pentru Alexandra87889):

Bafta inca o data si sa ne spui rezultatul ca suntem tare curiosi :*

| Alexandra87889 explică:

M-am facut cu Baneocin si se vindeca! Chiar nu ma mai doare deloc love struck va multumesc mult!

| whiterose26 a răspuns (pentru Alexandra87889):

Sa fii sanatoasa, draga mea >big grin