| Eusuntaici a întrebat:

Am racit crying. Îmi curge nasuul. Ce aş putea face ca să-mi treacă mai repede? Mulţumesc!:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| RazzyFUnik a răspuns:

Coldrex/fervex
picaturi pentru nas
paracetamol
ceai cu lamaie

| marinteodora a răspuns:

Buna
in prijmul si in priul rand eu ii recomand sa nu prea iesi afara deoarece poti raci mai rau.
poti lua paracetamol fervex si alte pastile iar atunci cand ai nasul infundat noaptea pentru a putea dormi puneti niste picaturi si mai bea si ceai o sa te vindece
sper ca te-am ajutat funda?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încearcă să stai la căldură în casă (numai dacă este musai obligatoriu să ieși afară!), ceai cald de soc îndulcit cu miere naturală de albine și o felie de lămâie, un inhalant nazal (descongestionează narinele, o faci seara înainte de culcare), dropsuri mentolate cu echinaceea, etc.
Dacă vezi că starea ta se deteriorează în următoarele 24 de ore, temperatura corporală începe să crească, mergi la camera de gardă.
Multă sănătate.
Pa, pa.

| Lightbeeing a răspuns:

O raceala tratata cu antibiotic si cu medicamente trece intr-o saptamana. O raceala NETRATATA trece intr-o saptamana.
Eu iti sugerez sa bei lichide, sa te odihnesti si sa mananci fructe. Daca vrei medicamente du-te la doctor. :d

| mirunitza333 a răspuns:

- ceai
- sa nu iesi pe afara
- sa stai in pat
- coldrex
- paracetamol
- picaturi nazale

Cam atat funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca supa si bea mult ceai usor fierbinte,imbraca-te bine,nu sta in curent,ai grija sa fie cald in camera ta si sa fii invelita bine. Opteaza pentru bai calde, in locul dusurilor, in aceasta perioada si usuca-te cat mai repede.Nu consuma alimente reci si nu bea lichide reci(doar la temperatura camerei). Daca-ti doresti un medicament pentru a grabi vindecarea, recomand calduros Oscillococcinum.In rest, multa odihna.Insanatosire grabnica.

| *Lyttle.me* a răspuns:

Hey!
Fervex. Praful se pune in apa calduta apoi il bei. Contine paracetamol, deci numai trebuie sa iei pastila in sinewinking. Bea un fervex ziua si unu seara si in cateva zile iti trece. (plus ca te fereste de o posibila febra, e de bine)
Bixtonim. Picaturi pentru nas, cred ca stiai deja.
Supa? Si ea e buna in momente de genul. E calda si iti face bine la stomac.
Ai grija de tine!winking