Metroanexita (raceala genitala) este o boala foarte grava si principala cauza de sterilitate la femei. Nu se trateaza naturist, ci cu antibiotice si antiinflamatorii injectabile sau perfuzabile. Este importanta inceperea cat mai rapida a tratamentului, de preferat in primele 48 de ore de la debutul simptomelor.
Buna
draga mea..cu toti cautam sa ne tratam cat mai naturist, dar din pacate, unele afectiuni si daca sunt in stare avansata, nu trece cu ceaiuri, trebuie un control si un tratament antibioticm, asta daca tii la sanatatea ta si la "jucarica" ta..sunt periculoase astfel de raceli, crede-ma, am tras-o anul trecut, si tot asa am crezut ca va trece cu una cu altam dar realitatea a fost alta si era destul de cruda..nu ezita si te poti adresa medicului si poti intreba ce iti poate recomanda,
O zi frumoasa sa ai
Poti incerca cu ceai coada soricelului sau coada calului dar eu zic ca tot la medic vei ajunge, cu astfel de raceli nu-i de joaca...
Hey!
Cred ca ea doar vroia sa zica ca are dureri in prima zi mestruala.E okey dismenoreea apare cam la 80% din pacienti mai ales daca esti sub 18 ani nu prea e mare lucru de facut.Doctorul prescrie in general anticonceptionale care nu sunt prea okey.Ia o cutie de Ca cu cateva zile inainte de ciclu si cu D3 sa fixeze si ia una pe zi pana trece. Oricat m-ar contrazice pe stop pierzi calciu si de multe ori are legatura cu durerile. Ceaiuri poti incerca de galbenele sau musetel.O sticluta cu apa calda pe burta.Sa porti ciorapi.Cam atat si sa eviti dulciurile.Bine inteles poti vizita si un medic.
În loc să pui astfel de întrebări te-ai adresa medicului. O răceala la ovare sau o infecție urinară nu se tratează cu remedii naturale ci cu antibiotice!
Tot mai bine e sa te duci la medic, el stie ce e de facut. Asa bei un ceai, dar nu iti trece asa usor.
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: