| Gabitzu246 a întrebat:

Buna!
Am ridicat si eu un sac de ciment de 40 de kg si mi s-a pus un junghi intr-o parte c-am pe unde este rinichiu,mama mi-a spus ca este decat o simpla intindere s-au ceva de genu si altcineva mi-a spus ca s-ar putea sa imi fi cazut rinichiusad aveti idee ce ar putea fi? vad ca de vreo ora a inceput sa imi treaca dar totusi mie c-am frica, mie junghiu mi s-a pus chiar in spate pe sold si parca ma doara si in fata. DAU funda si Vot numa sa ma ajutati

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Si eu am patit la fel tot de la carat.
Asta e cum te-ai fortat dar o sa treaca stai linistit.Si pe mine m-a sacait vreo 2 zile dar s-a duslaughing

| Jenniffer a răspuns:

Eu spun ca ti-ai intins ceva pe-acolo. Daca nu esti sigur si esti ingrijorat foloseste creme sau unguente SAU mergi la un doctor sa te vadawinking

| Gabitsa1Puiuts a răspuns:

Eu spun ca mama ta are dreptate happy Cel care ti-a zis ce ti-a zis probabil a glumit sau este cam bleg laughing Daca ti-ar fi cazut "rinichiul" faceai hemoragie ce naiba rolling on the floor Deci nu crede tot happy Daca vrei fa un consult dar nu cred ca este ceva grav.