| AndreeaDaniela3738 a întrebat:

am rubeola si am febra. pot sa iau de exemplu un paracetamol sa imi scada febra?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Teoretic da. Cat de mare este febra?

| AndreeaDaniela3738 explică (pentru gyzzard):

E 38

| gyzzard a răspuns (pentru AndreeaDaniela3738):

Ia un paracetamol atunci. E destul de mica incat sa poata fi normalizata de parcetamol.

| trăncănici a răspuns:

Ar fi bine să nu iei pastile.Foloseşte comprese reci, evită ciorapii şi nu înveli picioarele.

| AmeMiss a răspuns:

Da,poti lua, e chiar indicat paracetamolul pentru a scadea febra in situatia asta! Insanatosire grabnica! happy

| Batik a răspuns:

Eu unu as face dus fierbinte, mas baga sub patura as manca ceva si as bea un paharel mic de tuica laughing) sau de ce nu sa iei pastila parracetamol, ati trece imediat, dar este bin sa manci si sa bei apa multa sa te duci la wc. eu asa fac si parca simt ca totu trece rapid, insanatosire grabnica papappapa