| Frozencorn22 a întrebat:

Am rupt pielita de la unghie si am făcut panarițiu. Medicul de familie mi-a dat antibiotic oxacilina și betadină. Credeți că trece așa și nu o să fie nevoie de smuls unghia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Da, poate sa treaca, vezi sa iei medicamentele cat mai bine. Daca te opereaza, ceea ce sper sa nu fie nevoie, nu sta pe ganduri si nu pune la inima, chiar daca va trebui indepartata unghia, sa stii ca se taie in doua pe lung si iese usor, nu plange dupa ea, creste alta; tot ce conteaza e sa scapi de infectie si sa te faci bine. Sanatate! Ia si un probiotic mai bun, ca sa nu pierzi flora intestinala in urma tratamentului cu antibiotic.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Daca doctorul ti-a zis sa nu smulgi ungia, fa cum ti-a zis el ca stie cel mai bine.

| aumih16 a răspuns:

Incearca orice! poate nici ai nici panaritiu! poate e ceva mai usor! vezi si tu! panaritiu se manifesta daca unghia e intrata in carne! dar altfel nu vad cum sa ai panaritiu!