anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am sa zic povestea mea,Pe scurt : In urma cu cateva zile mi-am perforat timpanu,am fost ieri la ORL,mi-a prescris ce sa iau, am luat ce mi-a zis de la farmacie, am ajuns acasa, am baut din fiecare cate un medicament si 3 picaturi de OTIS-T in urechea stanga (ce-a perforata) ..asa,si acum urmez sa iau din nou, a 2-a tura din fiecare cate una, cum am spus mai sus, medicamentele si 3 picaturi OTIS-T,problema e ca in ureche acum,am observat ca este niste mizerie sau nu stiu cum sa-i zic,este ceva portocaliu,un lichid ceva,m-am gandit ca poate sa fie de la sangele care mi-a curs din timpan si s-a uscat acol, si acum cand am pus picaturile s-a curatat, iar acum mi-e frica sa mai pun picaturi din nou ca sa nu se duca mizeria aia sau infectie ce o fi, ca sa nu intre mai inauntru ...trebuie curatata cu ceva anume, urechea, sau ce e de facut in situatia asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| ionut1134 a răspuns:

Si eu am avut nevoie de picaturi dinalea si pateam la fel nu cred ca este ceva grav