| anoooonimm77 a întrebat:

Bună Am scolioză m-am înscris la înot am 15 ani fac peste o lună 16 sunt fata am 1, 56m chestia e te înalți cumva de la înot multă lume spun ca da și eu nu mai vreau să mă înalț

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu te înalți. Înotul doar te ajuta la o postură mai corectă și îți întărește musculatura, dar nu, nu o sa te înalți de la înot (o sa te înalți fiindcă încă te dezvolți, tu având 15 ani, dar nu de la înot)

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu mergi la inot sa iti rezolvi problemele de sanatate. Preferi sa ramai cu probleme la coloana decat sa te inalti?
La 1 m jumate! Cata minte ai?

| BlueSky14 a răspuns:

Poate ca te vei inalta putin. Nu cred ca strica cativa centimetri mai ales ca tu esti inca in crestere.

| stefanul123 a răspuns:

Din experienta iti spun fata mea.
Aveam 1, 60 si cand am fost la inot o luna am crescut la 1, 80 si chiar vorbesc serios. Nu inteleg nici eu cum unii zic ca baschetul te face inalt cand eu m-am inaltat foarte mult de la inot.
Mananca sanatos, du te la inot si bea apa multa si te vei face inalta si o sa te placa toti baietii. Tpp