anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am sesizat ca de ceva timp am halena, poate pe motivul erupției morarului 3. Problema e ca au sesizat si cei din jur. Cum as putea sa scap de aceasta situație pe timpul școlii? Nu am cum sa mestec guma in timpul orelor de curs. Nu prea mănânc la scoala, deci nu e problema cu resturile de mâncare. Chiar nu stiu cum sa scap de situația asta penibila.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Mergi la stomatolog pentru ati rezolva problema dentara. poate ai o infectie, de acolo si halena

suntserios
| suntserios a răspuns:

Primul pas e sa mergi la stomatolog, probabil exista o infectie pe undeva

| OoBunnyoO a răspuns:

Asigura-te ca igiena dentara este buna. Prin urmare, foloseste ata dentara si apa de gura.

Uneori se intampla sa iti miroasa gura daca ai mancat foarte putin sau daca nu bei suficienta apa. In momentul in care nu mancam sau nu bem apa bacteriile din gura se inmultesc si incep sa miroasa. Unul dintre motivele pentru care respiratia este neplacuta dimineata.

Incearca metodele astea.

Daca nu functioneaza mergi la stomatolog pentru ca s-ar putea sa fie vorba de o infectie sau de o carie netratata.

De asemenea, poate fi si cazul unei probleme a stomacului.