| 123456789eooo a întrebat:

am sesizat o mica umflatura la san si am si o durere usoara daca ating.am facut topless acum cateva zile. poate fi din cauza asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Quanah a răspuns:

Du-te la un medic ginecolog pentru un consult. Sau ridica mana de la sanul cu pricina, si palpeaza-te. Daca simti ceva tare, fugi la doctor!

| elenuyzy a răspuns:

Cumva trebuie sa iti vina menstruatia? de obicei e posibil sa ai mici umflaturi inainte sau in timpul ei. asteapta pana dupa menstruatie si daca nu iti trece mergi la un ginecolog.

| 123456789eooo explică:

Uffff am avut menstruatie si mi-a trecut acum 2-3 zile.

| Lowkee a răspuns:

Pai pune poza, sa te putem sfatui mai bine.

| Azµre a răspuns:

Control la medic. Poate fi un nodul, sau poate fi doar o inflamare a sânului, l-ai lovit nimic mai mult. Tot odată sânii arată și dacă aparatul feminin reproducător are probleme fie infecții bacteriene, răceală la ovar și așa mai departe. Control la medic recomandat.

| EmanuelEmy7 a răspuns:

Ai o culoare mai rosiatica la sfarcuri?