| strengarita a întrebat:

am si eu intrebare dupa cite raporturi sexuale iti pierzi definitiv virginitatea.adica deja simti placere dar nu durere.eu cu prietenul meu am facut-o deja de vreo 5-6 ori si pe mine tot m-a durut. e ceva normal? eliminari de singe nici la un raport n-am avut...va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Virginitatea ti-o pierzi definitiv la primul contact sexual. Durere nu ar trebui sa ai decat la primul, amestecata cu ceva placere. Daca respecti o pauza minima de 3-4 zile intre primul si al doilea contact si partenerul este atent sa te excite, sa fii bine lubrefiata si sa nu te bruscheze, de la al doilea contact sexual nu trebuie sa mai simti deloc durere. Asta este corect pentru femeile care isi incep viata sexuala la o varsta normala, cand organele genitale sunt complet mature (peste 17 ani si jumatate) si care sunt sanatoase (nu au infectii genitale sau rani pe col).

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Deflorarea are loc după primul contact sexual, durerea persistă câteva luni. Trebuie să faci și tu o pauză sau voi nu vă mai puteți abține?
Nu a curs sânge pentru că nu ai avut himenul vascularizat!
Un ecograf pelvian, să fie o anexită!
Pa, pa.

| ViorelaVio a răspuns:

Pai dupa primul act sexual iti pierzi virginitatea, nu conteaza daca te-a durut sau nu sau daca ti-a curs sange sau nu big grin