| AndreeaAna16 a întrebat:

Bună, am și eu nevoie de ajutor happy în decembrie 2018, pe data de 27 mi-a venit menstruația și m-a ținut pana pe 1 ianuarie, e ceva rău dacă am trecut pe 2019 pe ciclu, pentru ca nici acum nu mi-a venit :\

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce amuzanta esti!
Problema e alta. Cum ai ajuns in 2019 cu gramatica asta?

| Violleta2022 a răspuns:

Noteaza-ti datele cand iti vine ciclul, pe urmatoarele luni, ca sa stii cu exactitate ce tipd e cilu ai: regulat sau neregulat.
Ciclul regulat se succede fix la acelasi numar de zile, in fiecare luna.
Ciclul neregulat, vine cand are el chef.
Deci, ce fel de ciclu ai tu? Nu cumva de tip neregulat?

| Catrice a răspuns:

O, da!
Trebuia să-ți oprești menstruația în dimineața de 31.

| venividivici2017 a răspuns:

Cam grav...pai din ce stim, daca menstruatia ta mai deosebita te-a tinut pana pe 1 Ianuarie, o sa iti mai creasca inca o pasarica sad

| venividivici2017 a răspuns:

PS:Iti sfatuiesc niste ore suplimentare de gramatica, iar apoi sa vii cu astfel de ...intrebari!

| crud a răspuns:

Se spune ca asa cum esti in prima zi a anului, asa vei fi tot anul. Ce zici? O duci intr-un ciclu tot anul? happy