| Euu12 a întrebat:

Buna am si eu nevoie de ajutor, in urma cu cateva zile mi-am aparut pete albe pe spate si pe umeri si se extind din ce in ce mai tare, sunt in italia am fost la mare e posibil ca din cauza asta sa imi apara? pana acum cand am fost in romania nu am avut asa ceva dar nu am fost atat de mult timp expusa la soare ca si aici in italia, sau ar putea fi ceva boala cu tramitere sexuala? am o relatie cu iubitul meu de 2 ani de un an si jumate am facut dragostea si de atunci mereu, daca era ceva boala aparea mai repede nu acum dupa atat timp? el in schimb nu are nimic...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cel mai probabil este o ciuperca. Trebuie sa mergi neaparat la un dermatolog si el iti va prescrie un tratament adecvat. Numai bine! Succes!winking

P. S. daca nu te tratezi, acele pete se vor extinde si mai mult, plus risti sa mai transmiti ciuperca respectiva si celorlalti, cu care ai un contact direct. Daca iubitul tau inca nu a luat de la tine aceasta ciuperca, e doar datorita faptului, ca are o imunitate foarte buna. Altii in schimb se pot molipsi.

| Vizitiul a răspuns:

Nu te juca cu astfel de chestii. Consulta dermatologul cat mai repede cu putinta. El este competent.

| Reinkaos a răspuns:

Cu siguranta sunt de la apa de mare sau de la soare. Du-te la un dermatolog si afla mai precis cauza problemeihappy

| Iasmiine a răspuns:

Si eu am asa ceva...Se face numesc ciupercutze si se fac din cauza apei sau a soarelui. sfatul meu: consulta un medic dermatolog si o sa-ti recomande o crema cu care sa te dai cateva saptamani doar ca petele astea or sa apara si or sa dispara.

| Georgiana95 a răspuns:

Trebuie sa te duci urgent la medicul dermatolog!