Singurul loc unde poate fi dez sa mai consume alcool este clinica specializata de dezalcolizare insa pentru a reusi este nevoie si de multa vointa.
Buna! Sincer sa fiu de metoda mentionata de catre tine nu am auzit insa cea mai folositoare solutie este solutia mentionata anterior de catre un alt utilizator( cea cu un centru de dezalcolizare). Pe langa aceasta metoda care pot spune ca e destul de greu de pus in practica, exista si o alta ''metoda'' si anume la farmacie exista niste tablete care odata administrate ii vor provoca ''dezgust''( asa cum spui tu)fata de alcool. Partea rea este ca dupa ce nu o sa le mai ia(medicamentele) daca nu are vointa, se va apuca din nou de beut. Daca te hotarasti sa ii cumperi acest gen de medicamente ai grija deoarece sunt oarecum periculoase in sensul ca pot avea reactii adverse multiple( ca orice medicament).
Daca ai si alte intrebari iti stau la dispozitie!
Daca-i bagi scrum de tigara in alcool e cam nasol. risti sa-l omori. Primu pas vine de la el, din ambitia lui. Iti trebuie o ambitie de fier sa te poti lasa de alcool, de tutun numai zic. Exista centre de reabilitare care-l pot ajuta sa se lase de bautura. insa si atunci. intervine vointa. Iar daca el este violent si sare la bataie cand e beat. cheama politia Si eu trec prin aceeasi situatie ca si tine, numa' ca eu intervin daca sare la bataie si na'... oricum. daca nu se potoleste. cheama politia sper ca te-am ajutat