| deea_1000 a întrebat:

Am si eu nevoie de un raspuns...Cancerul de san poate aparea la orice varsta? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, poate aparea la orice varsta. Dar este rar la varste tinere si, in general, pana in 20-25 de ani nu apare decat la femei care au incarcatura genetica mare (rude de gradul I care au cancer de san).
Nu exista, din pacate, vaccin pentru cancerul de san, i_love_you_and_i_am_cool face confuzie cu cancerul de col uterin.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Da, poate aparea la orice varsta si, sa nu te surprinda, in procent mult mai mic, cancerul de san poate aparea si la barbati.

| BabyPink a răspuns:

Http://www.TPU.ro/......ul-la-san/

Mai cauta si pe google;)

| bunicuta55 a răspuns:

Bolile nu au varsta. daca ai suspiciuni iti recomand sa faci o mamografie la centrul renasterea-cu trimitere de la medicul de familie este gratuita.

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Da se poate.de aceea anul trecut vaccinarea pentru asfel de cancer a inceput de la copii de la 7 ani in sus. poate aparea de la 7ani in colo(vacinul nu a fost obligatoriu, eu nu l-am facut ca pot sa am si singura grija de mine, dar au fost copii in scoala mea, de 7-8 ani care l-au facut)

| vykkusor a răspuns:

Spre marea noastra nefericire, da, cancerul la sin poate aparea la orice virsta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Din peăcate, da.
Femeile peână în 30 de ani este recomandat anual să facă o ecografie mamară, iar după această vârstă mamografie mamară.
Mare atenție dacă există cazuri de cancer la sân la rudele de gradul I.
Sănătate.
Pa, pa.