| Hippo a întrebat:

Buna!
Am si eu nevoie de un sfat, va rog. De vreo saptamana, am simptome de infectie urinara (dureri de mijloc, urinari dese cu durere si arsuri). De dimineata am fost sa imi fac o urocultura si apoi am mers la medicul urolog si mi- a dat o reteta cu TAVANIC 500mg. Mi-a zis sa asteptam rezultatele la urocultura si vedem dupa "ce mai schimbam". Problema e ca am toot citit despre acest antibiotic ca e foarte puternic si mi-e teama ca pe viitor, daca am alta problema, sa nu isi mai faca efectul. Stiti ceva de acest antibiotic? Daca e oke sau e cineva care a avut efecte adverse dubioase de la el?

Mersi mult!
Ps. sunt fata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Teo29 a răspuns:

Ia pe langa asta si Uraktiv Forte. Te va ajuta grozav de mult! CItesti pe cutie cum sa le iei, gasesti la plafar

2 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Ia medicamentul cu incredere, spre deosebire de noi pacientii care CITIM, medicii au INVATAT mii de carti si au 10-20-30 ani de experientawinking

| WhiteLife a răspuns:

Stai linistita, daca e antibiotic isi va face efectul daca bacteria nu devine rezistenta (asta s-ar intampla daca iei mai putin timp medicamentele, adica intrerupi brusc tramentul sau le iei dupa urechi, adica sa nu faci analize si sa iei antibiotice cu spectru larg sau antibioticul care nu actioneaza pe acel tip de bacterii). Daca ai dureri, diaree, sau alte efecte adverse poti lua in paralel si antibiotice de la farmacie, cam la 2 ore dupa antibiotic.