anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o curiozitate: am fost operata acum 3 saptamani de apendicita. dupa cat timp am voie sa sparg seminte de floarea soarelui, sa mananc kiwi? Vroiam sa ma refer la faptul ca dupa 3saptamani am spart seminte.am gresit cumva? Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Seminte nu manca macar vreo 3 luni de la operatie. Kiwi poti manca cam de la 3 saptamani.

| pantera2011 a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti spun dar iti dau un sfat de 2 saptamani mi-a iesit si mie un verisor din spital acum 8 ani a fost operat cu apendicita si in acesti 8 ani cum facea efort i s-a facut o punga de puroi de 8-10 cm deci sfatul meu ai grija de tine si nu fa efort cat poti.sanatate numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu o intrebare. La soare dupa cata vreme poti sta? sau la solar cam dupa ce perioada e ok?