Nu se moare de la o astfel de operatie, este o operatie foarte simpla. Daca tu fugi, aceasta boala o sa se agraveze si atunci chiar o sa dai in alte complicatii si atunci chiar o sa MORI.Stai fara frica, o sa iti faca o anestezie si nici nu o sa stii cand ai iesit din operatie.
eu chiar am refuzat odata operatia pentru ca trebuia sa dau tezele si odata am fugit din spital(in papuci de casa parca eram dracu)acum ca vorbesti de apendicita parca ma lua durereafaza e ca se poate agrava (naspa asta)nici eu nu suport chestile astea cu toate ca nu am frica de ace da mi-e skarba de spital(bine ca eu nu am avut simptome asa grave cand fac efort ma doare si imi amoarte piciorul atunci la inceput ma dure rau da mi-a trecut)totusi mai bine opereaza-te ca pana la urma tot acolo ajungi
De la o simpla operatie de apendicita nu a murit nimeni. Nu e adevarata partea cu acul mare, iti pune o branula si prin branula iti face anestezia. Dupa 1 saptamana esti acasa rezolvata!
Nu fugi de acasa! Daca stai mult timp fara sa te operezi dai in peritonita(ti se sparge apendicele) si atunci chiar ai sanse sa mori.
Poti sa nu faci operatie.eu am avut cronica si mi-au dat pastile si un mic regim. tine-te tare.
Buna,si eu am fost operata de anpenticita si nu am murit, s-a intamplat acum 3 saptamani si la mine a fost mult mai grav daca mai stateam un pic muream, deci iti zic ca nu are rost sa fugi de nicaieriin plus acum nu se mai face injectie in sira spinarii se face in venula, asa ca stai linistita