anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare: 3in1 ingrasa?
Vreau sa slabesc si prietenii mei imi spun ca 3in1 ingrasa si ca ar fi bine sa renunt.Cat de adevarat e?
Funda
*Scuze categoria*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Stai asa 3 in 1 stiu ca e un spray pentru a desface piulite ruginite si pentru a lubrica anumite piese tu la ce te referi?

| mona a răspuns:

Una pe zi nu ingrasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum adica 3 in unu ingrasa?
La ce te referi?

| Adikis a răspuns:

In mod normal nu are ce sa te ingrase decat zaharul din plic. Restul este doar cafea ( teoretic laughing) ), parerea mea este ca una sau doua cafele pe zi nu te afecteaza pe tine. Este important sa nu mananci grasimi. Renunta la toate genurile de grasimi, pana si margarina unt etc si o sa ai succes. Eu am incercat prima data cu foame dar nu a mers, cu o dieta fara grasimi am slabit 10 kg. Succes happy

| Ryx a răspuns:

Suzati-mi exprimarea
Ma refeream la 3in1 Nescafe, Jacobs etc...
Sper ca ati inteles

| doctoruldurerii a răspuns:

Trebuie sa faci sport si sa reduci consumul de zahar. Dat fiind ca 3in1 are zahar dar nu chiar asa mult, consumat cel mult o data pe zi, e ok. Dar sa faci sport.