Daca rana este iritata (miscata) in continuu, atunci se vindeca mai incet.
Daca si alte rani ti se videca incet si sangerezi indelungat si la o mica zgaraitura, atunci e posibil sa ai si probleme de diabet.
Gresit nu am diabet dar ranile se vindeca greu, fata de un om normal.
Fa-ti analize, de acolo se poate afla cauza.
A da am uitat sa spun, corpul meu este mereu rece, doar cand beau ceva se incalzeste, cat despre anazile nu am facut nici odata, si sunt gras 75kg
Cu atat mai mult trebuie sa faci URGENT investigatii (analize si consult de specialitate), pana ce nu va fi prea tarziu!
Am uitat sa spun: cine ti-a spus ca tu poti fi un om normal? Tu esti un om extraordinar insa mergi te rog la medic fiindca e necesar un set complet de analize care interpretate de medicul de familie ti-ar putea da mai multe informatii despre problema ta! E posibil sa fie numai o proasta circulatie a sangelui. Mananci grasimi multe sau carne de porc? Gandeste-te ca tot ce faci, este spre bine tau si pentru sanatatea corpului tau, grasutule extraordinar! Numai bine!
Salutare!
Depinde si de conditiile in care e tinuta rana. O rana expusa, se vindeca mai greu fiind predispusa la infectii.
Curata bine rana, dezinfecteaza, panseaza si fa-o cu regularitate. O sa se vindece in maxim o saptamana.
Zi buna!
Afganistanu_9917 întreabă:
Afganistanu_9917 întreabă: