| gazamika a întrebat:

Buna,
Am si eu o intrebare.Acum cateva saptamani, am probat o pereche de pantofi care imi placeau foarte mult, dar am probat fara soseta de dres. Dupa cateva zile a inceput sa am o neplacere si sa mi se deshumeze pielea de sub ultimele 3 degete de la picior.Acum 2 zile am observat ca sub unul din degete este o taietura destul de adanca ce tine latimea degetului. Daca fortez degetul sau calc mai intens pe el ma ustura foarte rau.Arata ca si cum ar fi "Carne vie"si se simte la fel. Ce pot sa fac?

Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună caută la farmacie cremă neopreol este foarte bună, și pune și urgo, mult succes și sănătate.

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Te-ai ales cu o micoza a piciorului, du-te la un dermatolog, intrucat acestea sunt greu de tratat si necesita tratament de specialitate.

daniela
| daniela a răspuns:

Nu cred ca este de la acea pereche de pantofi probabil ai o micoza cer se poate trata cu un unguent adecvat. Va trece, e dureros, refacerea dureaza dar va trece.

April
| April a răspuns:

Nasol. Te-ai procopsit cu o ciuperca. Du-te la dermatolog pentru ca tratamentul o sa fie lung si tb perseverenta si supraveghere. Dar nu prea cred ca e de la un pantof pe care l-ai incaltat doar 1-2 min. Cauta sursa mai bine si elimin-o. Ai mers desculta pe un covor dintr-un hotel? Sau ai luat papuci de la SH? Sau de la o persoana care are epidermofitie interdigitoplantara? etc.

| eni a răspuns:

E nasol. Ce sa-ti spun ca si pe mine m-a pus pacatul sa cumpar adidasi la mana a doua copilului si la doua degete la incheiaturi a inceput sa se decojeasca pielea.De luni de zile folosesc lamisil si abia acum se vindeca.niciodata sa nu-ti cumperi incaltaminte second sau de proasta calitate.

| Alex_7297 a răspuns:

Să nu mai porţi încălţămintea aia...