Si eu am avut piciorul pus in atela acum aproape o luna dar la mine a fost ca am avut picioru intors si osul crapat(stangul) dar eu nu mai pot face sport tot semestru si imi vine sa mor.Cel mai bine ar fi sa stai o luna apoi sa faci sport deoarece dintr-o greseala ti-l poti da iarasi si sa nu se agraveze.Bafta!
Daca medicul a spus ca e cazul de atele,ar trebui sa le pui, daca fci sport asa repede, risti sa te lovesti iar si va fi mai rau.mai intai trateaza-te si pe urma o iei de la capat cu sportul
Ia-ti o alifie si maseazate in fiecare seara, cat suporti tu insa poti sa incerci sa faci si putin efort nu sa te doare foarte tare da sa fortezi putin in maxim o saptamana nu mai ai nimic
Salut, uite aici o glezniera care are nivel maxim de protectie si cu care poti face sport http://www.mcdavid.ro/index.php?productID=7336
Pai doctorul a spus sa nu imi mai pun atela, ci sa tin gheata ceva timp. Si nu ma mai doare asa de tare, tinand cont ca accidentul a fost acum 5 zile.Pot sa merg, dar ma gandesc sa nu se intample ceva daca fac sport.
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: