| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a întrebat:

winking
Am si eu o intrebare.Am 15 ani si m`am apucat de fumat. Oare dc?! Pentru ca, prima data aveam 14.Si ma certasem rau cu prietenul meu, mi-a zis o fata sa ma apuk de fumat ca ma linisteste.Am incercat si eu, si a fost bine. M`a lasasem.Acuma iar am inceput sa fumez si am fumat un KENT LUNG, ma luase cu ametzeli.imi venea sa vomit.Doamne cand am ajuns acasa.Ma apucat o durere ingrozitoare de 3 saptamana in partea stanga. Oare dc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Aliutza a răspuns:

Nu e de la fumat, dar daca te`ai lasat o data, poti sa te mai lasi inca o data. Nu te mai apuca, n-are rost. Intr`adevar, tigarile iti potolesc nervii, dar numai pentru ca te tin ocupata. Adica esti ocupata sa fumezi, asa ca nu te mai gandesti la motivul pentru care te`ai enervat. Atrage atentia creierului spre alta parte a corpului. Poti sa inlocuiesti tigara cu altceva, cu activitati placute, cum ar fi un joc pe telefon sau ceva de genul asta. Poti chiar sa inventezi un mod personalizat de a scapa de nervi. De exemplu, cand te enervezi sa stai in maini sau sa sari ca mingea de 10 ori happy Sau, pur si simplu, sa numeri incet pana la 10.
Succes!

6 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Poate te doare... splina.(neah)
Nu cred ca are legatura cu fumatul(nici asta nu e bine, o preveni nicotina Alzheimer, dar asta nu-nseamna ca trebuie sa te apuci de fumat).

| NickiMinaj a răspuns:

NoChanceForUs : ma lasi? laughing si berea fixeaza calciul in oase, si vinul scade tensiunea arteriala, ca sa nu mai zic de eritropoietina, face minuni la toate!

| dafna a răspuns:

Mergi la doctor si vezi ce-i cu durerea, nu are legatura cu fumatul. dar ca fapt divers stii ca organismul tau e in crestere si fumatul il afecteaza mult mai mult decat ar afecta un organism adult?

| anutzica001 a răspuns:

Pentru ca fumatul dauneaza grav sanatatii

| DEBrown a răspuns:

Pentru ca esti proasta si fumezi.

| JamesDeLa2 a răspuns:

Cel mai urat lucru e cand vezi o fata sub 18 ani fumand! Lasa-te de fumat, ca e ca si cum ai da bani pentru a-ti face singura rau! Fumatul dauneaza GRAV sanatatii!