Ce am folosit eu, si a mers dupa ce am incercat nspe mii de tratamente este argila. Se gaseste la farmacie, sau la plafar, costa in jur de 1 leu pliculetul, si un pliculet iti ajunge pentur 2,, sedinte". E foarte simplu de folosit, si naturala. Se amesteca cu ama de la robinet, cam pana se face o pasta. O aplici pe toata fata, mai putin in jurul zonei ochilor, lasi 15-20 de minute, si apoi clatesti cu apa calduta. La mine a actionat din prima zi, s-a vazut rezultatul. Cam in 5-7 zile scapi de tot de ele .
Poti incerca, din supermarket [ sigur gasesti ] - argila. E fff buna. Aplici masca de 2-3 ori pe saptamana si te va ajuta. Sau daca esti dispusa sa investesti mai mult eu iti recomand Effaclar Duo de la La Roche Posay. E cam scumpa [ 50 de lei]... e testata pe propria piele. E cea mai buna crema din lume! Ajuta ff mult. Chiar si dermatoloaga mea spunea ca ii apar din cand in cand [ din cauza caldurii credea ea] bubite si cosulete mici pe frunte dar cu Effaclar dispar repede. Crema asta e f buna si pentru semne in caz ca vrei sa scapi de vreo cicatrice sau eu stiu. Alegerea e a ta