| Dhaaa a întrebat:

Buna am si eu o intrebare am fost la gineco.si mi-a gasit un chist de 3 cm si mi-a dat ca tratament antibiotic tavarnic 500 mg, supozitoare aceclofen si ceva pentru o secretie ciudata macmiror worried. e posibil sa creasca mai mare de la antibiotic..sau sa se absoarba?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| 23partyboy a răspuns:

Daca doctorul ti-a dat o medicatie, care mai poate fi problema? crezi ca aici sunt numai ginecologi abilitati sa comenteze un tratament, mai rau poate s-a gasi un destept sau o desteapta care ti-a arunca ceva din burta, iar tu o vei crede-o

| doctoressa a răspuns:

Daca este de natura inflamatorie, chistul se va reduce in dimensiuni sub tratament. Tratamentul antibiotic l-ai primit pentru o infectie vaginala.
http://www.i-medic.ro/......ul-ovarian