Le iei la ce ora vrei, trebuie luate ( aproximativ la aceeasi ora). Nu este atat de important. O pastila este suficienta pentru 30-36 de ore, deci daca iei la ore usor diferite nu este problema. Care este ora potrivita pentru tine in intervalul 19:00-22:00 este in regula
A deci nu i problema daca aseara am luat o la 20:10, imi era teama, ca eu credeam ca trebuie sa o iau fix la ora aia, deci nu i problema daca o iau cu o ora mai devreme sau mai tarziu
Cel mai bine este sa pastrezi ora la care le-ai inceput, adica ora Belgiei. Daca le-ai luat la 21:10 in Belgia, ar trebui sa le iei la 20:10 ora Romaniei pentru a mentine acelasi interval de 24 de ore. Schimbarile de fus orar pot influenta eficienta anticonceptionalelor, asa ca e important sa le iei la acelasi interval de timp.
Pai si eu in Romania le am luat tot la 21:10, adica nu credeam ca are treaba fiind aceeasi ora dar aseara m-am gandit si am realizat ca e o diferenta de o ora, aici sa le iau la 20:10 atunci, ca am luat o saptamana cat am
Fost in belgia la ora 21:10 si dupa in Romania o luna intreaga le am luat la 21:10, ar insemna ca acum sa le iau la 20:10 ca asa ar fi ok pentru intervalul de timp
EoAly întreabă: