| Floreamarianacatalina a întrebat:

Buna am si eu o intrebare am nascut recent bebelusul meu are 1 saptamana si are ceva rosu la un ochisor ca o pala asa rosie nu este accentuata ...este normal? asa este pana se dezvolta? sunt ingrijorata ..asa am iesit cu fetita din spital dar de ingrijoararea maxima mi-a fost frica sa intreb ...multumesc celor ce-mi vor raspunde.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| hummmer a răspuns:

Întâi,să-ţi trăiască bebe, apoi du-te la un control/medic cu el şi întreabă-l, te ajută pe loc, nu te lua după sfaturi date pe net.
Sănatate.

| AlexRv a răspuns:

Buna!

Felicitari pentru bebelus!

E foarte recomandat sa mergi cu el la medic. Poate fii o simpla iritație, foarte frecvent la bebeluși, dar poate fii și altceva. Evita săi aplici nici un fel de creme sau ceaiuri.

| BogdanLuca a răspuns:

Stai linistita pata dispare. este foarte frecventa la bebelusi iar in lipsa complicatilor nu ai de ce sa te ingrijorezi... daca nu dispare in cateva zile ar trebui totusi consultat un medic!

| Malvina123 a răspuns:

Felicitari pentru bebe!

Ar fi bine sa ajungi cu el la un doctor…
Din pacate, sfaturile de pe net, nu sunt ca hainutele de pe net de exemplu. Adica nu le poti lua de bune, doar pentru ca asa par. Am si eu un bebe :) pe care il imbrac de aici: www.hainecopii.com.ro - poate iti va fi util si tie….
Multa sanatate!