anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare
Am o stare aiurea, senzatie ciudata in stomac, nod in gat, nu prea pot sa ragai, asta e la cateva zile dupa ce am mancat multe sarmale si mai ceva preparat cu multa smantana, credeti ca de aceea ma recuperez asa greu?
am baut si no-spa, deci trebuie sa treaca curand, nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Daca ai bea si un Triferment si o cana de ceai de chimen ti-ai reveni mai repede. Oricum, azi sa nu mai mananci nimic.

| ioana1704 a răspuns:

Ar trebui sa treaca. Incearca urmatoarea solutie : Intr-o cana pui apa 2-3 linguri zahar, 1 lingura otet exact cum pregatesti salata verde. Cand totul e amestecat, adauga o lingurita de bicarbonat, amesteca repede, are loc o reactie efervescenta si bei compozitia.
indecurs de cateva secunde trebuie sa ragai si iti revii, stomacul functioneaza din nou ok.
Sanatate!

| IuliaAlexandra123 a răspuns:

Poate tiau picat greu acele sarmale sau acel preparat cu multa smantana. sfatul meu ar fi sa nu prepari tot felul de "leacuri" inainte de a consulta un medic si ar trebui sa treaca de la no-spa dar pana nu apelezi la ajutorul medicului de familie(care eventual te trimite sa faci analize)eu tias propune sa nu iei nimic in afara de nospa pentru ca si acel "leac" pe care ti la spus ioana1704 s-ar putea sa nu functioneze sau alceva.asca mai bine du-te repede la un medic.succes!

| DjAR a răspuns:

Multumesc tuturor pentru sfaturi
acum parca ma simt mai bine
o sa treaca complet curand