| codegirl a întrebat:

Buna,am și eu o întrebare! Am picat ieri pe scări și m-am lovit la genunchi,la sold, cot și umar! Nu mai îmi amintesc cum am picat știu doar ca ma ridicat cineva! Si m-am trezit întinsa pe pat! In acel timp îmi veneau tot felul de imagini dubioase in cap și se învârteau foarte repede timp de 10 minute cred și pe lângă asta auzeam ca un vâjâit in cap! Ati pățit vreodată? Ce s-a întâmplat cu mine? Am făcut șoc de nu mai îmi amintesc? Eram cu ochii deschiși nu am leșinat cred!????????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil o cadere de calciu.

| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil o stare de lesin, atata vreme cat nu-ti aduci aminte de ce ai cazut si ce s-a intamplat dupa aceea.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O cădere bruscă de tensiune poate provoca pierderea momentană a conștiinței cu leșin. Se leșină și cu ochii deschiși. La medic.