Deci tu vrei sa ai sfarcurile iesite pentru ca? Te ajuta la?
Singura ta problema este alaptatul, dar exista lapte praf deci, again, esti ok din toate punctele de vedere.
Complexul tău e absurd, ar trebui să citești mai multe despre corpul uman, ca să vezi că există multe tipuri de sâni și ai tăi sunt complet normali.
Nu trebuie sa privesti asta ca pe un complex. E normal si chiar mai frumos, decat o bila cat un lollipop, mai bine asa. Eu zic sa te accepti asa cum esti.
Eu am 18 ani si nu port sutien niciodata ca sa mi le acopere dar daca am pe mine cv mai lipit de corp mi se vad in special cand ii mai racoare. Stai linistita ca ii ok, asta nu iti strica din frumusete, o fata e frumoasa oricum.
Nu ar trebui sa iti pese cum le ai. La ce iti mai iei bustiera daca nu se vede nimic? Alte fete asta cauta sa nu li se vada si tu asta vrei...
Eu am ceva sani ca sa am pentru ce folosi bustiera..adica nu mi se vad coastele
Toate fetele au chiar de ar fi numa piele si os. Macar un pic acol. Ca doara is fete
Toate fetele avem asa "problema". Dupa ce nasti, si alaptezi, vor capata singure acea forma pe care o vrei tu. Asta se dobandeste in timp. Bucura te ca le ai asa! Duoa ce nasti, si alaptezi, nu vor mai fii la fel.