Mama a slabit 12 kg in 3 luni, de pe 21 august. A slabit cel mai mult in prima saptamana: 3 kg si apoi a continuat treptat. Este o dieta care se bazeaza mult pe carne, branza si oua si nu impune limite la cantitati! Adica poti manca oricat, doar ca la un moment dat nu mai poti, pentru ca e destul de monoton regimul. Dieta se numeste Dukan, este un site foarte bun, cu multe informatii si cu forum.
http://dietadukan.ro/
Trebuie sa bei 2 l de apa pe zi si ai voie si la Cola zero ( mama bea, spune ca o ajuta ).
Important e ca nu te infometezi deloc, deloc!
Daca vrei, poti sa vorbesti si cu ea.
Citeste despre cura mea de slabit
http://www.sfaturilemariei.com/......oi-folosi/
Am tinut o dieta si a tinut! am slabit 14 kg! am mancat salatae.....shi nu mancam carne decat facuta la cuptor doar pui
Eu am slabit 15 kg si inca mai slabeam daca nu ma lasam de dieta (cam un 2 kg pe saptamana). Am tinut un regim de 1000-1100 de calorii pe zi. In doi ani am pus cam 7 kg la loc dar din cauza ca am avut perioade stresante in care m-am dat pe dulciuri. Acum vreau sa o tin din nou, dau vrei sa o tinem impreuna da-mi un mesaj
Fugi tata daca vrei ca nu te opresc nu aveam 65 sau 60 de kg sa ma chinui sa slabesc aveam 105 si am slabit pana la 80de kg in 3 luni la inaltimea mea de 1, 65. nu mi-am pus sanatatea in pericol sub nici o forma si m-am simtit bine in timpul regimului, si dupa asa ca nu critica fara sa stii toate datele pentru ca te face sa arati cam prost. Si nu e un regim X e un regim bisociat da pe google sa te documentezi inainte sa iti pui gandurile pe net. Cu un regim bisociat ii oferi corpului toate proteinele de care are nevoie.Ca sa te informez si pe tine medicul nutritionist ia in calcul cate mese mananci pe zi ce alimente preferi etc. Pe scurt iti face un regim sanatos si personalizat.Am slabit atat pentru ca si aveam de unde sa dau jos pune intrebari inteligente si pe urma dati drumul la gura. Nu comenta pentru ''rating''
Heii! merisi pentru sfat dar tu care l-ai tinut? ce fel de regin? (ala pe mese, pe culori. pe ce? )
Hey! Nu sunt de acord cu dietele..deoarece iti dai organismul peste cap.Sunt doua tipui de oameni, ce au metabolismul ridicat..si cei care il incetinesc prin tot felul de mancaruri.tip Fast Food.Iti recomand sa te duci la sala..sa faci exercitii..de exemplu, incepe cu ceva usor.30 abdomene cu mainile la ceafa. apoi adauga cate 5 abdomene in plus, pe seara, incearca sa mananci doar mancaruri gatite.Fa cat mai multe genoflexiuni.dar. dupa parerea mea..mergi la sala..este mai placut. Daca vrei sa slabesti cat mai repede, mergi la sala de forta, deoarece acolo merg eu, nu pentru a slabi, ce pentru a-mi dezvolta cat mai frumos si uniform masa musculara.Am luat-o pe prietena mea cu mine, aceasta fiind mai voluminoasa..si datorita faptului ca m-am tinut de capul ei, a ajuns de la 85 kg, la 58-60 kg in 5 luni.Merita sa incerci daca doresti cu adevarat sa slabesti, fara a-ti distruge organismul!
anonim_4396 întreabă:
ellalover întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: