| alice_2534 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare azi mi-am facut un test de sarcina si mi-au aparut 2liniute doar ca a2 ff putin vizibila, am nevoie de un sfat.va multumesc fara comentarii prostesti...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| brunetteee a răspuns:

Pai cel mai sigur mai fa inca un test, poti sa il faci si imediat dupa celalat, nu trebuie sa astepti, dar testul s-ar putea sa fie pozitiv din moment ce ti-a iesit si a doua liniuta, nu conteaza ca se vede mai putin.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Va trebui sa repeti testul peste 2-3 zile din prima urina de dimineata. Este neconcludent, dar probabil pozitiv. Insa nu te poti baza pe el, pur si simplu mai bine nu il iei in seama.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să-l mai repeți la 3 zile pentru a vedea dacă este același rezultat și apoi poți face un test de sânge pentru confirmarea sarcinii.
Pa, pa.

| valentingb a răspuns:

Este foarte simplu, si scrie si pe cutie(in general) :mai faci un test, ca sa fii sigura.