| monikkk a întrebat:

Am si eu o intrebare. Cancerul se poate "mostenii" adica ar putea fi de exemplu transmis de la mama la fica genetic sau ceva de genul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| TiffanyღBJ a răspuns:

Cancerul nu se face de la oboseala si stres, asta ar insemna ca 90% din oameni sa aiba cancer straight face

Da, cancerul se poate transmite genetic, dar nu este obligatoriu.

| NonEinstein a răspuns:

"Paaai nu...pentru ca cancerul se face de la stres, probleme in familie dar in general de la prea mult stres sau oboseala... sper ca te-am ajutata" Morrrrrr, canceru se face de la stres, asta ii nou.
Da, se poate moştenii erediar, da nu ii o regula să faci cancer dacă cineva de la tine din familie a avut cancer, is şanse mai marii intr.adevar.
Sănatate!

| adriankiller5 a răspuns:

Paaai nu...pentru ca cancerul se face de la stres, probleme in familie dar in general de la prea mult stres sau oboseala... sper ca te-am ajutatabig grin