Aveam probleme similare cu ale tale, incearca sa iei suplimente alimentare de Ca+Mg, te vei simti mult mai bine, dar nu numai pe perioada menstrei, chiar cateva luni la rand. Se pare ca pierdem mult calciu pe timpul menstrei. Suplimentar mai incearca si supozitoare cu indometacin sau diclofenac.
Ceva reflexoterapie este indicată pentru calmarea durerilor. Toate organele se află în talpă, roagă ţi prietenul să ţi facă masaj, să găsească punctele.
Problema este ca durerile le am, chiar si dupa ce imitrece menstruatia. dar acum sunt foarte intense. as putea sa imi calmez durerile fara sa ma duc la medic?
Eu cand am dureri foarte intense iau un algocalmin, dar nu m.am mai confruntat cu asa ceva de mult timp...ai putea sa incerci calmante gen algocalmin, ibalgin si nurofen.
Si eu am aceeasi problema ca si tine. dar bine eu am decat priemel 2 zile durerile si i-au Aulin. mie imi face f bine. sper sa te ajute si pe tine
Mersi mult pentru sfaturi. iau aulin dar nu imi trec durerile. parca sunt mai intense. asa ca nu mai iau nicio pastila momentan. mersi mult mult de tot pentru sfaturi. am sa incerc si cu algocalmin. poate o sa imi treaca cu el. aveti grija de voi fetelor ca sanatatea este mai buna decat toate :*:*:*
Daca ai luat deja de cand erai mica toate pastilele posibile (Paracetamol, algocalmin, nurofen, Ibuprofen si alte medicamente pe baza de ibuprofen, Advil, No spa sau alte medicamente antispasmice, Tador, Aulin si in ultimul rand Piafen)si acestea nu isi mai fac efectul atunci poti incepe sa iei cate doua ca mine
Daca nu le-ai incercat pe toate poti alege din lista de mai sus.
Incearca sa tii in locul dureros o sticla cu apa calda sau o perna sub tine si sa iti gasesti pozitia care te calmeaza cel mai mult.
Daca esti fumatoare macar in zilele astea poti renunta la tigari.
Deci :caldura, odihna, relaxare si pastilele langa tine, pe care nu le vei lua decat cand ajungi la punctul culminant al durerii.
(Vei scapa de toata treaba abia asta dupa o nastere)
Bafta!