| ` fEtiTsSa ` a întrebat:

Buna happy am si eu o intrebare care o tin in mine de foarte mult timpoh go on si nu am avut cui sa i`o spunrolling eyes. Eu am par p spatecrying si vreau sa ma epilez la salonoh go on dar o prietena mi-a spus sa nu fac astasigh pentru ca o sa creasca mare:o. este adevarat?crying. Va rog ajutati`malove struck multumesc; x

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| matraguna1 a răspuns:

Mare creste daca te razi. Daca intr-adevar te deranjeaza ca aspect si te simti complexata, mergi. Poti incerca si alta varianta: decoloreaza-ti parul in zona respectiva sau vopseste-l blond palid. Nu o sa mai iasa in evidenta deloc si eviti si durerea si eventualele iritatii. Gandeste-te ca fetele blonde au un avantaj din punctul asta de vedere. n-or sa se planga niciodata de astfel de. defecte pentru ca la ele practic nu se vede. Spui ca e perisor inocenttongue

4 răspunsuri:
| anka a răspuns:

Are dreptate prietena ta. Acum probabil ai un puf dar daca te epilezi vei avea padure. Stai cuminte.

| matraguna1 a răspuns:

Exista decolorante in comert. Pliculete de decolorant+o substanta in care se dizolva. Nu retin numele. Sa ai grija sa nu te iriti. s-ar putea sa te usture un pic pielea. Cred ca e mai ok vopseaua din punctul asta de vedere. Si iti alegi si nuanta pe care o vrei (ai grija sa nu fie prea blonda...tre sa fie blond sters tongue )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cel mai bun lucru sa te epilezi. Nu o sa creasca mai mult ci din contra. Daca-l decolorezi o s ase vada oribil.
Mergi cu incredere la un salon si epileaza-te cu ceara. O sa vezi ce piele fina si curata o sa ai apoi.

| ` fEtiTsSa ` explică:

Da, un fel de puf. si unde ma duc sa mi`l decolorez?:d