| miaupispisrrrrr58 a întrebat:

Buna,am si eu o intrebare:cine a facut acea respiratie pentru cresterea in inaltime si daca a avut vreun efect?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Ohoo... taticule, du-te rapid la insitutul parhon la endocrinologie caută-l pe Dr. Popa și discută cu el, e grav, tu deja ai trecut de vârsta de 12-14 ani când încă se mai putea face ceva, dar nici acum nu e târziu, du-te la medic trebuie tratament hormonal pentru așa ceva. Nu sta așa, e o situație gravă! să nu vorbim de nanism!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Unde ai auzit de asa ceva? E o prostie.Fa sport pentru cresterea in inaltime.

| Azµre a răspuns:

E o prostie, nu are efect. Nu te complica! Vrei să te înalți fă sport, înot, baschet.

| miaupispisrrrrr58 explică (pentru Azµre):

Cum crezi ca eu as mai putea sa ma inalt, am 16 si 1 41 inaltime

| miaupispisrrrrr58 explică (pentru Azµre):

Mersi mult, cand iau vacanta de paste o sa ma duc. MULTUMESC MULT DE TOT

| Azµre a răspuns (pentru miaupispisrrrrr58):

N-ai pentru ce, multă sănătate!

| Azµre a răspuns (pentru miaupispisrrrrr58):

Ohoo... taticule, du-te rapid la insitutul parhon la endocrinologie caută-l pe Dr. Popa și discută cu el, e grav, tu deja ai trecut de vârsta de 12-14 ani când încă se mai putea face ceva, dar nici acum nu e târziu, du-te la medic trebuie tratament hormonal pentru așa ceva. Nu sta așa, e o situație gravă! să nu vorbim de nanism!

| DraudeS a răspuns:

Buna ziua!

Ce-i aia? Cum adica sa respiri si sa te inalti?

Sanatate!