| Totojsjs a întrebat:

Buna, am si eu o intrebare. Cred ca mi-a venit menstruatia insa e putin cam ciudata. De obicei schimbam si cate 2-3 tampoane pe zi insa de cand am inceput acum au trecut 3 zile si de abia daca am schimbat 3. De curs curge insa foarte putin cateva picaturi ..cateodata mai are momente si cand curge putin mai mult.Stie cineva ce cauza este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Stanciu_Agnes_Daniela_1994 a răspuns:

Depinde câți ani ai și dacă ți-ai început viața sexuală, poate să fie o posibilă sarcina, daca nu, atunci e o problema de anumiți hormoni sau poate ai răcit jos. Daca ți se pare că e ciudat, recomand sa mergi la un ginecolog pentru investigații mai amănunțite

| Totojsjs explică (pentru Stanciu_Agnes_Daniela_1994):

Am 20 si mi.am inceput si viata sexuala si cred ca am o anexita pentru ca ma ustura cand urinez si urina e cam portocalie

| Stanciu_Agnes_Daniela_1994 a răspuns (pentru Totojsjs):

Usturimea poate fi determinată de mai multe cauze. Sper că ai mers la ginecolog big grin