Daca deja au aparut vacuolele cel mai ok ar fi sa dai pe zona afectata cu niste glicerina. Asta va hidrata tesuturile si va scadea disconfortul. Dupa ce apar vacuolele nu prea mai ai cum sa il faci sa treaca mai repede.
Ca sa treaca mai repede trebuie sa incepi tratament cu aciclovir pastile din momentul in care apare disconfortul si inainte de a se forma vacuolele herpetice. Tratamentul e 1g de aciclovir (ai de ales 5 pastile de 200mg sau 3 pastile de 400mg (nu are nimic daca iei 1200mg). Cel putin teoretic, e mai usor pentru pacient sa ia 3 pastile in loc de 5.) Tratamentul asta dureaza pana la disparitia vacuolelor.
Eu folosesc un softlaser. este un aparat cu laser ce te ajuta sa scapi de herpes, cicatrici si alte impuritati. nu raman nici urme, in 2 -3 zile trece. daca te intereseaza, eu mi l-am cumparat online de pe un site de tehnica medicala si mi-a fost adus acasa prin curier. aici se gaseste: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Softlaser-SL30
Aciclovir, observ ca ti s-a mai zis. Ar mai fi si crema pe baza de propolis si galbenele, chiar da rezultate!
bianka03 întreabă: