| bella19 a întrebat:

Am si eu o intrebare.Cum as putea slabi vreo 5kg in doua saptamani.Am un eveniment important si nu stiu cum sa slabesc.A fost o perioada in care imi calculam caloriile(nu mai mult de 800 pe zi) si am facut sport si am slabit doar 3 kg intr.o luna.Ma gandeam sa ma apuc sa mananc doar un mar sau o salata pe zi.Ma putet ajuta? Fundita:*.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Claudiu950 a răspuns:

Buna! In primul rand nu te baza pe mancare putina cum ziceai tu cu marul, nu manca mult si de 2 ori pe zi ci mananca putin si de cel MULT 5 ori pe zi. In al doilea rand nu manca dulciuri sau mancaruri grele care contin calori la cina. Incearca asa: mic dejun- Un ou cu putina paine neagra si fara mult ulei daca vrei mai adaugi castraveti murati sau salata; pranz- o ciorba sau supa de carne; cina- ceva usor cum ar fi o salata de exemplu. Important este sa ti un interval exact intre mese si daca vrei poti manca un mar, o para (un fruct) INTRE mese, deci doar intre mic dejun-pranz si pranz-cina. Apropo, continua exercitiile si ofteaza pentru mersul pe jos sau cu bicicleta. Mult noroc.

1 răspuns: